Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēlē 5.februārī piedalīsies arī Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš, kurs iekļauts Rietumu konferences jeb Alekseja Jašina komandas trešajā pieciniekā, informē KHL.

KHL izvēlē trešajā pieciniekā Jašina komandā vēl iekļauti aizsargi Maksims Solovjovs (Maskavas "Dinamo") un Peters Pohradskis (Minskas "Dinamo"), kā arī uzbrucēji Leonīds Komarovs (Maskavas "Dinamo") un Kriss Saimons (Čehovas "Vitjazj").

Austrumu konferences jeb Jaromira Jāgra komandā trešajā pieciniekā KHL iekļāva aizsargus Denisu Kuļašu (Omskas "Avangard") un Konstantīnu Korņejevu (Kazaņas "Ak Bars"), kā arī uzbrucējus Sergeju Fjodorovu, Petri Kontiolu (abi no Magņitagorskas "Metallurg") un Jevgeņiju Kuzņecovu ("Traktor").

Atgādinām, ka KHL Zvaigžņu spēles Jašina komandas sākumsastāvā tika iebalsots Rīgas "Dinamo" kapteinis Sandis Ozoliņš, Maskavas "Spartak" vārtsargs Dominiks Hašeks, Aleksandrs Gusjkovs no Jaroslavļas "Lokomotiv", kā arī uzbrucēji Sergejs Mozjakins (Mitišču "Atlant") un Maksims Sušinskis (Sanktpēterburgas SKA).

Tikmēr Jāgra komandā līdzjutēji pamatsastāvā iebalsoja vārtsargu Kari Ramo (Omskas "Avangard"), aizsargus Martinu Škoulu ("Avangard") un Iļja Ņikuļinu (Kazaņas "Ak Bars"), kā arī uzbrucējus Romānu Červenku ("Avangard") un Aleksandru Radulovu (Ufas "Salavat Julajev").

Savukārt sporta žurnālisti Zvaigžņu spēles Jašina komandā otrajā maiņā iebalsoja Mitišču "Atlant" vārtsargu Konstantīnu Baruļinu, aizsargus Karelu Rahūneku ("Lokomitiv") un Denisu Grebeškovu (Sanktpēterburgas SKA), uzbrucējus Jozefu Vašičeku ("Lokomotiv"), Matiasu Veinhandlu un Maksimu Afinogenovu (abi – SKA), vēsta KHL mājas lapa.

Jāgra komandas otrajā maiņā iekļauti Novosibirskas "Sibirj" vārtsargs Stefans Livs, aizsargi Kevins Dalmens ("Baris") un Janne Nikslaus (Magņitogorskas "Metallurg"), uzbrucēji Aleksejs Morozovs ("Ak Bars"), Patriks Torsens ("Salavat Julajev") un Lukašs Kašpars ("Baris").

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!