Foto: F64
KOntinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" spēlētāji ceturtdien pēc dažu dienu pārtraukuma atsākuši treniņus, informē "Dinamo".

Piņķu ledus hallē treniņā nebija uz izlasēm izsauktie Kriss Holts, Fredriks Vargs, Ainārs Podziņš, kā arī savainotie Aleksandrs Ņiživijs, Andris Džeriņš un Džeimijs Lundmarks, bet trenējās no fārmkluba atsauktie aizsargs Jānis Andersons un uzbrucējs Juris Upītis, kā arī uzbrucējs Raimonds Vilkoits, kurš šo sezonu iesāka Zviedrijas "Allsvenskan" līgas klubā "Troja-Ljungby".

Andris Džeriņš un Aleksandrs Ņiživijs turpina dziedēt savainojumus, bet Džeimijs Lundmarks, kuram arī bija pleca savainojums, tikai ceturtdien atlidoja uz Rīgu, un izies pēdējās medicīniskās izmeklēšanas, lai noskaidrotu, vai var atgriezties ierindā. Jānis Andersons un Juris Upītis pēc "Dinamo" spēles Liepājā palika vēju pilsētā, lai palīdzētu fārmklubam "Liepājas metalurgam" divās mājas spēlēs Baltkrievijas atklātajā čempionātā, bet tagad abi atkal ir atgriezušies "Dinamo" treneru rīcībā.

Savukārt, no uzbrucēja Raimonda Vilkoita pakalpojumiem oktobra beigās atteicās Zviedrijas klubs "Troja-Ljungby", un tā kā hokejistam nebija citu piedāvājumu, tad ar viņu ir parakstīts divpusējais līgums. Raimonds Vilkoits (dzimis 1990. gadā) vēl drīkst spēlēt HK "Rīga" sastāvā MHL čempionātā, bet nepieciešamības gadījumā viņš var tikt izsaukts arī uz lielo komandu. Iepriekšējā sezonā viņš bija viens no HK "Rīga" līderiem - 56 spēlēs 25 vārti un 23 piespēles.

Piwektdien komanda vēl aizvadīs divus treniņus, bet pēc tam trenēsies ierastajā režīmā – vienreiz dienā. Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs trešdien 16. novembrī, kad "Arēnā Rīga" tiksies ar pašreizējajiem KHL līderiem un saviem principiālajiem pretiniekiem Sanktpēterburgas SKA. Pēc tam nākamo maču Rīgas "Dinamo" aizvadīs svētdien 20. novembrī, kad "Arēnā Rīga" būs jāsacenšas ar vienu no galvenajiem konkurentiem cīņā par vietu "play-off" Maskavas "Spartak" ar Rīgas publikas mīluli Marcelu Hosu priekšgalā. Pēc šiem diviem mačiem savā laukumā "Dinamo" no 22. novembra – 1. decembrim dosies piecu spēļu izbraukuma turnejā pa maršrutu Maskava – Novokuzņecka – Habarovska – Novosibirska – Ufa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!