Foto: LETA
Pēc vīrusu infekcijas atlabušais Ģirts Ankipāns ir gatavs ceturtdien doties laukumā sērijas sestajā spēlē pret Ņižņijnovgorodas "Torpedo", savukārt par vēl viena Rīgas "Dinamo" uzbrucēja Aleksandra Ņiživija iespējām palīdzēt komandai lems spēles dienā.

Lai saglabātu cerības uz iekļūšanu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izslēgšanas turnīra otrajā kārtā, "Dinamo" ceturtdien "Arēnā Rīga" pret "Torpedo" jāuzvar. "Dinamo" panākuma gadījumā rezultāts cīņā līdz četrām uzvarām kļūs neizšķirts 3:3, un uzvarētāja noteikšanai būs vajadzīga septītā spēle sestdien Ņižņijnovgorodā.

Ankipāns atklāja, ka ir atveseļojies pēc rotavīrusa un gatavs ceturtdien spēlēt. Savukārt "Dinamo" treneris Viktors Ignatjevs pastāstīja, ka pašlaik nav skaidrības par Ņiživija veselības stāvokli. Ankipāns veselības stāvokļa dēļ neaizbrauca uz iepriekšējo spēli, un Ņižņijnovgorodā otrdien nespēlēja arī Ņiživijs.

Rīgas "Dinamo" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis iepriekš trešdien teica, ka Ņiživijs varētu būt saslimis ar gripu. Par maz ticamu Kalvītis nosauca arī savainojumu guvušā "Dinamo" vārtsarga Krisa Holta atgriešanos laukumā sērijā pret "Torpedo".

Jau ziņots, ka otrdien "Dinamo" viesos Ņižņijnovgorodā piedzīvoja zaudējumu ar 3:4, ļaujot pretiniekiem pārņemt vadību sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!