Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Minskas "Dinamo" līdzjutēji pēc Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētās Maskavas "Dinamo" komandas masiera Sergeja Ulanova nepiedienīgā žesta Tima Stepltona virzienā nosūtījuši uz līgas preses dienesta elektronisko pastu neskaitāmas vēstules.

Kā zināms, incidents risinājās svētdien, kad Maskavas komanda sacentās ar Baltkrievijas vienību. 11 sekundes pirms pamatlaika beigām Minskas vienības spēlētājs Stepltons realizēja soda metienu, panākot izlīdzinājumu 2:2.

Šajā brīdī Ulanovs parādīja vārtu guvējam nepiedienīgu žestu. Izskatot lietas materiālus, līga piesprieda masierim 25 minūšu noraidījumu, kas nosaka automātisku diskvalifikāciju uz vienu maču. Tāpat viņam piespriesta vēl papildu vienas cīņas diskvalifikācija, kā arī naudas sods.

"Pēc incidenta abu "Dinamo" komandu mačā KHL preses dienesta elektroniskā pasta konts tika pārpludināts ar vairākiem desmitiem vēstuļu," raksta līgas žurnālists Oļegs Vinokurovs.

Visām vēstulēm bijis vienāds saturs - tās saturējušas incidenta fotogrāfijas un piebildes, ka šāda situācija ir "murgs un varmācība", pieprasot pieņemt mērus.

"Pēc vainīgā sodīšanas gan neviena vēstule ar pateicību netika saņemta. Daudz jau nevajag - ar "paldies" būtu pietiekami," raksta Vinokurovs.
Minētajā spēlē slavenais krievu uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins pagarinājumā tomēr izrāva uzvaru Maskavas "Dinamo" komandai, kas tai deva piekto uzvaru pēdējos sešos mačos.

KHL Rietumu konferencē Maskavas komanda ar 58 punktiem 27 spēlēs ir pirmajā vietā, bet Minskas vienība ar 31 punktu 26 mačos ir desmitie.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!