Foto: AFP/Scanpix
Par atgriešanos Nacionālās hokeja līgas (NHL) laukumos arī pēc lokauta beigām nav pārliecināts Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionvienības Maskavas "Dianmo" uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins.

Ovečkins intervijā portālam "CSNWashington.com" sacījis, ka viss atkarīgs no tālākās notikumu attīstības.

"Paskatīsimies, kas būs tālāk. Man vēl desmit gadus ir spēkā esošs līgums ar Vašingtonas "Capitals" komandu. Taču, ja tiks samazinātas algas, domāšu," portālā citēts spēlētājs.

Jau ziņots, ka oktobrī līdzīgu viedokli izteica Sanktpēterburgas SKA vienības kapteinis Iļja Kovaļčuks.

Tāpat Ovečkins atzīst, ka neizprot NHL klubu vadītāju pašreizējo rīcību sarunās par lokauta izbeigšanu.

"Nesaprotu, kādēļ viņi tā rīkojas. Man tas šķiet diezgan muļķīgi - noslēgt ar spēlētājiem ilgtermiņa līgumus par lielām summām un tad mēģināt algas "nogriezt"," savu viedokli pauda uzbrucējs.

Kā zināms, Ovečkins noslēdza pašreizējo līgumu ar "Capitals" 2008.gadā, un tas paredzēja, ka spēlētājs 13 gadu laikā saņems 124 miljonus dolāru (67 miljonus latu). Vienošanās ir spēkā līdz 2020./2021.gada sezonai.

Šajā KHL sezonā "Dinamo" rindās Ovečkins piedalījies 20 mačos, kuros guvis deviņus vārtus un izcēlies ar 14 rezultatīvām piespēlēm.

Maskavas klubs Rietumu konferences kopvērtējumā ar 29 spēlēs izcīnītu 61 punktu ieņem trešo vietu, bet nākamo spēli ceturtdien aizvadīs Rīgā, kad spēkosies ar vietējo "Dinamo" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!