Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien savu pirmo rezultativitātes punktu guva latviešu vārtsargs Edgars Masaļskis, taču viņa pārstāvētā komanda Hantimansijskas "Jugra" ar 5:7 zaudēja Minskas "Dinamo".

"Jugra" spēles laikā atspēlējās no 0:3 un 2:4, panākot arī 4:4, tomēr izglābties no zaudējuma visā mačā "Jugra" nespēja. Masaļskim rezultatīva pieskaitīta "Jugra" trešo vārtu guvumā, palīdzot komandai otrā perioda vidū pietuvoties līdz 3:4.

Visā mačā Masaļskis atvairīja 20 metienus.

Masaļskim tas bija otrais rezultativitātes punkts KHL karjerā. Spēlējot Rīgas "Dinamo" rindās, viens no vārtu guvumiem tika ieskaitīts Masaļskim.

Vēl citā mačā Georgija Pujaca vienība Omskas "Avangard" pagarinājumā ar 1:2 zaudēja "Severstaļ". Pujacs nospēlēja 17:42 minūtes, metienus pa pretinieku vārtiem neizdarīja un pie rezultativitātes punktiem netika.

Pie uzvaras KHL spēlē tika Oskara Bārtuļa pārstāvētais klubs "Donbass", kas viesos ar 4:3 pieveica līgas pastarīti "Avtomobiļist". Bārtulis nospēlēja 19:02 minūtes, rezultativitātes punktus neguva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!