Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē trešdien Latvijas izlases aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas "Avangard" savā laukumā ar 5:3 (0:0, 4:2, 1:1) pieveica Minskas "Dinamo" vienību, kļūstot par līderi Austrumu konferencē.

Pujacs šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes un 26 sekundes, kas bija trešais lielākais laiks komandā. Viņš šajā laikā statistikas rādītājos neatzīmējās.

Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Mati Kuparinens, Aleksandrs Perežogins, Dmitrijs Sjomins, Aleksandrs Frolovs un Oļegs Piganovičs. Tikmēr Minskas komandā precīzi bija Džo Pavelskis un Tēmu Laine.

Ne pārāk veiksmīgu sniegumu parādīja Latvijas vārtsargs Edgars Masaļskis, kura Hantimansijskas "Jugra" komanda ar rezultātu 4:5 (1:2, 0:2, 3:1) savā laukumā zaudēja Čehovas "Vitjaz" vienībai.

Masaļskis atvairīja tikai 16 no 21 pretinieku metiena.

Tikmēr Oskara Bārtuļa pārstāvētā Ukrainas komanda Doņeckas "Donbass" ar 2:1 (0:0, 1:1, 1:0) izbraukumā pārspēja Čeļabinskas "Traktor".

Bārtulis nospēlēja 18 minūtes un 13 sekundes, kuru laikā izcēlās ar divu minūšu noraidījumu.

Austrumu konferences kopvērtējumā tagad "Avangard" ar 65 punktiem 33 mačos ir pirmajā vietā, bet bet "Jugra" ar 39 punktiem 32 spēlēs ieņem desmito pozīciju.

"Donbass" ar 43 punktiem 33 cīņās ir devītajā vietā Rietumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!