Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" ceturtdien izcīnītā uzvara pār Minskas "Dinamo" neesot bijusi skaista, tomēr tas neesot svarīgākais, jo iegūti nepieciešamie trīs punkti, pēc panākuma teica Rīgas komandas uzbrucējs Pols Šekura.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" ceturtdien galvenā trenera Arta Ābola dzimšanas dienā ar rezultātu 3:2 izbraukumā pārspēja Minskas "Dinamo" komandu.

"Jā, izdevās sarūpēt labu dāvanu. Šī uzvara mums patiešām bija vajadzīga, īpaši, iesākoties Jaunajam gadam. 2013. gadu vēlējāmies sākt pēc iespējas labāk. Nedomāju, ka mēs aizvadījām savu labāko spēli, bet, beidzot mums izdevās atrast ceļu līdz, tik ļoti vajadzīgiem, trim punktiem," Rīgas kluba oficiālajā majaslapā citēts Šekura.

Kanādiešu uzbrucējs aizvadītajā mačā guva uzvaras vārtus, par ko viņš ir ļoti priecīgs.

"Vārtus izdevās gūt pretuzbrukumā. Izdevās pārraut viņu viduslīniju un izrauties pa laukuma malu. Tad atlika vien trāpīt – asi metu pa vārtiem un izdevās pārspēt vārtsargu. Esmu ļoti priecīgs," viņš turpināja.

"Minska mūsu zonā izdarīja milzīgu spiedienu. Kā jau teicu – mēs šodien neaizvadījām skatāmāko spēli. Īpaši trešajā trešdaļā, kad mums vairākas reizes paveicās," stāstīja uzbrucējs, kurš uzteica arī vārtsarga Mikaēla Telkvista sniegumu. "Arī Tellijs mūs glāba neskaitāmas reizes. Bet galvenais, ka mums izdevās gūt trīs punktus. Nav pat svarīgi, cik skaista uzvara. Par skaistiem zaudējumiem neviens punktus nepiešķir. Nav daiļslidošana."

Joprojām Rīgas "Dinamo" komandai nevedas spēle vairākumā, ko uzsvēra arī Šekura: "Vairākums ir spēles elements, kurš mums joprojām ir jāslīpē. Nereti tieši vairākums nosaka spēles iznākumu. Šodien mums bija iespējas spēlēt vairākumā, arī pret trijiem. Tas nav piedodami, ka mēs negūstam vārtus. Ir jāturpina strādāt, vairs nav, kur atkāpties.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" ar 42 punktiem 40 spēlēs pacēlās uz 12.vietu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!