Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" jau sen neesot rēķinājies ar uzbrucēju Aināru Podziņu, tomēr ilgāku laiku viņu neatbrīvoja no līgumsaistībām ar komandu, intervijā izdevumam "Izvestija" stāstīja pats Podziņš.



Atgādinām, ka Podziņš aizvadītā gada izskaņā pameta Rīgas "Dinamo" , un jaunā gada pirmajā dienā paziņoja par pievienošanos Čehovas "Vitjazj" komandai. Kā pastāstīja pats hokejists, tad viņš jau ilgāku laiku domājis par komandas maiņu.

"Mana karjera Rīgas "Dinamo" komandā bija beigusies jau sen, bet klubs mani neatbrīvoja. Aizvadītā gada izskaņā ar mani sazinājās Rīgas komandas ģenerālmenedžeris [Juris Opuļskis] un paziņoja, ka treneru korpuss mani nevēlas redzēt sastāvā, lai arī komandā netiku no sezonas sākuma," stāstīja Podziņš.

Šoreiz "Dinamo" vadība neesot likusi šķēršļus Podziņa pārejai: "Aģents nokārtoja visas formalitātes un es uzreiz saņēmu piedāvājumus no pieciem klubiem. Izvēlējos "Vitjazj" vienību."

Šī nav pirmā reize, kad Podziņš pēc pievienošanās "Vitjazj" komandai atklāti izteicies par Rīgas "Dinamo". Iepriekš viņš apgalvoja, ka Opuļskis Latvijas komandu mainījis līdz nepazīšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!