Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Cerības kausa kvalifikācijas turnīra otrajā mačā sestdien Ņižņijnovgorodas "Torpedo" līdzjutēji nozaguši Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" fanu karogu, tomēr Krievijas klubs to sola atdot.

Abu komandu otrajā spēlē Ņižņijnovgorodā kādā no trešdaļu pārtraukumiem Latvijas komandas līdzjutēji atstājuši savas mantas un izgājuši no arēnas sektora, bet "Torpedo" fani tikmēr nozaguši karogu ar "Dinamo" simboliku, vēsta portāls "allhockey.ru".

"Dinamo" fanu kluba pārstāvji lūguši atdot nozagto karogu, lai nebojātu attiecības starp abu pušu faniem, un "Torpedo" komandas vadība to sola izdarīt.

"Hokeja klubs "Torpedo" un patiesie komandas līdzjutēji negatīvi uztvēra informāciju par to, kas notika otrajā spēlē starp "Torpedo" un Rīgas "Dinamo" komandām. Mūsu klubs ar viesmīlību un cieņu izturas pret visām komandām, kas ierodas Ņižņijnovgorodā, un cenšas nodrošināt visaugstāko kultūras līmeni tribīnēs. Mēs pieliksim visas pūles, lai atgrieztu nozagto karogu, un centīsimies novērst līdzīgas situācijas nākotnē," teikts "Torpedo" kluba oficiālajā mājaslapā internetā.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" duelī ar "Torpedo" otrajā mačā piedzīvoja zaudējumu, bet vēlāk sekojošajā pagarinājumā izcīnīja uzvaru, iekļūstot Cerības kausa pamatturnīrā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!