Foto: F64

Pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa ceturtdaļfināla trešajā spēlē Maskavas CSKA latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts atzina, ka komanda spēlējusi labi, taču individuālās kļūdas šoreiz nav ļāvušas uzvarēt.

KHL Gagarina kausa ceturtdaļfināla trešajā spēlē pirmdien CSKA izbraukumā ar 2:3 pagarinājumā zaudēja pašreizējiem trofejas īpašniekiem, Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajam Maskavas "Dinamo", kas tagad sērijā līdz četrām uzvarām ir vadībā ar 2-1.

"Spēli pret "Dinamo" aizvadījām neslikti. Man pat gribētos, lai šādi spēlējam vienmēr. Vienīgais, vārtus nevajag zaudēt. Viss, kas lidoja mūsu vārtos, bija individuālo kļūdu sekas," krievu masu mediji citē Spruktu. "Kļūdu novēršanai ir jāvelta vairāk laika. Visu pagarinājumu bija nervu cīņa, bet visu izšķīra vieni vārti, kurus šoreiz guva pretinieki."

"Mēs ļoti labi saprotam, ka uzvar vai zaudē komanda. Kad sērija noslēgsies, tad arī domāsim, kas mums izdevās un kas nē, un kā kurš nospēlējis," piebilst Sprukts.

Latviešu uzbrucējs atzina, ka patīkami spēlēt pilnu tribīņu priekšā, lai gan tie nav viņa komandas līdzjutēji. "Nevarētu teikt, ka traucē līdzjutēji, kas tik aktīvi atbalsta pretinieku. Drīzāk, patīkami. Lai gan līdzjutēji tevi neatbalsta, galvenais, ka tribīnes pilnas. Jo vairāk skatītāju, jo patīkamāk spēlēt."

CSKA un Maskavas "Dinamo" dueļa nākamā spēle notiks jau otrdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!