Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Minskas "Dinamo" hokeja kluba vadība ir pieņēmusi lēmumu turpināt piedalīties Kontinentālās hokeja līgas (KHL) un Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) čempionātā, vēsta kluba mājas lapa.

Minskas "Dinamo" padomes sēdē, izvērtējot aizvadītās sezonas rezultātus un kluba attīstību, kā arī apspriežot piedāvājumus par tālāko kluba funkcionēšanu, tika pieņemts lēmums 2013./2014. gada sezonā piedalīties KHL un MHL čempionātos. KHL spēlēs Minskas "Dinamo", MHL - "Dinamo-Šiņņik".

Kluba vadība norādīja uz nepieciešamību arī turpmāk komandas kodolu veidot no vietējiem spēlētājiem un leģionāriem, turklāt pēdējo piesaistīšana nākamsezon tiks realizēta pēc formulas "6+1".

Minskas "Dinamo" hokeja komandas treneriem arī dots norādījums sadarbībā ar Baltkrievijas Hokeja federāciju kopīgi sagatavot nacionālās izlases spēlētājus 2013. gada pasaules čempionātam.

Kā ziņots, ar Minskas kluba un valstsvienības rezultātiem ļoti neapmierināts bija Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko, kurš pieļāva "Dinamo" izstāšanos no KHL.

Aizvadītās KHL sezonas regulārajā čempionātā Minskas "Dinamo" ieņēma 10.vietu Rietumu konferences kopvērtējumā un neiekļuva Gagarina kausa izcīņā. KHL Cerības kausa pusfinālā Minskas klubs trijās spēlēs atzina Rīgas "Dinamo" pārākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!