Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pārtraucis līgumattiecības ar 31 gadu veco aizsargu Jēkabu Rēdlihu, vēsta komanda.

Viņš komandā spēlēja kopš 2009./2010. gada sezonas.

Aizvadītajā KHL sezonā Rīgas "Dinamo" sastāvā J.Rēdlihs piedalījās 24 regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, nopelnīja lietderības koeficentu -2 un 22 soda minūtes, vidēji laukumā pavadot 17:58 minūtes. KHL Cerības kausā aizsargs piedalījās 11 mačos, kuros atdeva divas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja lietderības koeficentu -2 un astoņas soda minūtes, vidēji laukumā pavadot 14:46 minūtes.

Pavisam KHL čempionātos četru sezonu laikā Rīgas kluba sastāvā Jēkabs Rēdlihs ir piedalījies 184 spēlēs, kurās guvis sešus vārtus un izdarīja 14 rezultatīvas piespēles, nopelnīja lietderības koeficentu -14 un 237 soda minūtes, vidēji laukumā pavadot 16:49 minūtes.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" klubs pagarinājis līgumus ar vairākiem līdzšinējiem komandas spēlētājiem, piesaistījis kanādiešu aizsargu Metu Robinsonu, kā arī komandā atgriezīsies Sandis Ozoliņš un Marcels Hosa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!