Foto: F64

Latvijas izlases aizsargs Georgijs Pujacs gaidāmajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) paplašināšanās draftā var nokļūt līgas jaunpienācēju Vladivostokas "Admiral" rindās.

Tas kļuvis iespējams pēc tam, kad aizsarga pašreizējais klubs Omskas "Avangard" izvēlējies izlikt Pujacu paplašināšanās draftā, kurā katrai no vienībām būs jāatdod pa vienam spēlētājam jaunajam Vladivostokas klubam.

Par Pujaca iekļaušanu draftā ziņo portāls "Arena55.ru", bet "Avangard" kluba vadība šo informāciju atsakās apstiprināt, sakot, ka draftā iekļauto savas komandas spēlētāju vārdi no viņu puses netiks publiskoti.

KHL paplašināšanās drafts risināsies 17.jūnijā. Pirms tā katrai komandai, izņemot līgas ārvalstu klubus, jāiesniedz piecu savu spēlētāju saraksts. No tā Vladivostokas klubs izvēlēsies pa vienam hokejistam, ko piesaistīt savam sastāvam.

Bez Pujaca no "Avangard" kluba paplašināšanās draftā būs pieejami arī Aleksandrs Frolovs, soms Mati Kuparinens un Dmitrijs Kozlovs, bet piektā spēlētāja vārds netiek publiskots.

Kā ziņots, nākamajā sezonā KHL dalībnieku vidu papildinās jaunizveidota Vladivostokas vienība un Horvātijas vienība Zagrebas "Medveščak", paplašinot līgas dalībnieku skaitu līdz 28.

Latvijas aizsargam līgums ar "Avangard" klubu ir spēkā vēl uz divām sezonām. Aizvadītajā sezonā Pujacs 55 spēlēs guva vienus vārtus un veica 14 rezultatīvas piespēles, nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +12.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!