Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" līdz sezonas sākumam, visticamāk, nemeklēs jaunus spēlētājus, tomēr papildinājums nav izslēgts, sarunā ar laikrakstu "Diena" sacīja vienības ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Rīgas "Dinamo" trešdien parakstīja līgumu ar čehu vārtsargu Jakubu Sedlāčeku un slovāku uzbrucēju Marcelu Haščāku, kuru bija plānots jau atskaitīt pēc pārbaudes laika. Tomēr turnīrā Prāgā pēdējā spēlē uzbrucējs parādījis sevi no labākās puses, guva arī vārtus, kas licis treneriem mainīt lēmumu un tagad ar viņu noslēgts līgums.

"Rīgas "Dinamo" komanda, tāpat kā Rīga, nekad nebūs gatava," saka Sējējs, norādot, ka turpinās sekot līdzi spēlētāju tirgum. "Turpināsim skatīties, kas notiks transfēru tirgū, lai gan mums ir jārēķinās ar mūsu iespējām. Par vārtsargiem un aizsardzību tā kā būtu skaidrība, turpretim uzbrukuma līnijā gribētos nedaudz vairāk pieredzes."

Pagaidām nav zināms vēl viena vārtsargs Māra Jučera liktenis. Jučers komandā ir uz pārbaudes laiku, tomēr traumas dēļ viņš praktiski nav trenējies ar komandu. "Tuvākajās dienās lemsim, ko ar Jučeru darīt. Viņam bija lauzts pirksts, tāpēc viņš tikpat kā nav trenējies. Tomēr mēs Jučeru negribam zaudēt. Viņam ir vajadzīgs spēles laiks, tāpēc domājam, kāds varētu būt risinājums."

"Dinamo" gatavošanos jaunajai sezonai turpina Piņķos. Svētdien pie "Arēnas Rīga" notiks tradicionālie Rīgas "Dinamo" svētki, bet pirmdien sāksies "Latvijas Dzelzceļa" kausa izcīņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!