Foto: DELFI
Minskas "Dinamo" vienīgo vārtu autors ceturtdienas spēlē pret Rīgas "Dinamo" Džeikobs Mikflikers atzina, ka mačs "Arēnā Rīga" noritēja lieliskā atmosfērā, kas uzlabojis noskaņojumu par spīti zaudējumam, raksta krievu mediji.

"Bija interesanti un savā ziņā pat jautri," pēc spēles izteicās kanādiešu uzbrucējs. "Mēs nesasniedzām vēlamo rezultātu, taču atmosfēra arēnā bija fantastiska, kā arī viss pārējais Rīgā. Lieliski, ka sezona ir sākusies tik brīnišķīgos apstākļos!"

Minskas "Dinamo" treneris spēles nobeigumā mainīja spēlētāju virknējumus, un tas viesiem ļāva samazināt rīdzinieku pārsvaru rezultātā.

"Lielāko daļu pirmssezonas pavadīju vienā maiņā ar [Džefu] Pletu, bijām gandrīz nešķirami, taču pēc diviem periodiem bija kaut kas jāmaina," intervijā Baltkrievijas portālam "Presball" saka Mikflikers. "Maiņa ar Suroviju un Irglu ienesa svaigumu uzbrukumā, sākām apdraudēt pretinieku vārtus, kas deva mums iespēju gūt vārtus. Žēl, ka tikai vienreiz."

"Jāuzteic pretinieks, pareizāk, rīdzinieku līdzjutēji, kas ar savu atbalstu spēja "uzkurināt" mājiniekus, un viņi uz šā emocionālā pacēluma pirmajā trešdaļā guva divus vārtus," norāda uzbrucējs. "Zaudējot ar 0:2 ir diezgan grūti atgriezties spēlē, bet mēs uzlabojām savu sniegumu un gandrīz izglābāmies Trešais periods pilnībā piederēja mums, diemžēl, ar to bija par maz."

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" sezonas atklāšanas mačā savā laukumā ar 2:1 uzvarēja Minskas "Dinamo"

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!