Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" hokejisti paši vainojami zaudētajos vārtos mačā pret Kazaņas "Ak Bars", izteicies aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Atgādinām, ka pirmdien Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 1:3 savā laukumā piekāpās Kazaņas "Ak Bars", ciešot pirmo neveiksmi pamatlaikā.

"It kā jau viss pirms mača bija tāpat kā pirms iepriekšējiem. Noskaņojums kaujiniecisks, bijām kompakti, bet nu atkal paši uztaisījām tos viņu golus," "Dinamo" mājaslapā citēts Krišjānis Rēdlihs. "Trešajā periodā koncentrēšanās bija līmenī, bet tik un tā tas minimums pietrūka. Gribējām sākumā nesastrebt karstu un tad trešais periods parādīja, kā mums ir jāspēlē."

"Mēs spēlējam vienoti, kā komanda – viens par otru. Tā ir mūsu galvenā panākumu atslēga, nevis skaisti izspēlēt līdz tukšiem vārtiem. Tā, protams, arī gadās un tas ir forši, bet ir jāspēlē ar vēsu galvu un nav kaut kas lieks jāizdomā," turpināja aizsargs.

Nākamā spēle pret Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas "Dinamo", kurā no šīs sezonas spēlē arī bijušais rīdzinieku uzbrucējs Mārtiņš Karsums. Krišjānis atzīst, ka spēlējot pret bijušajiem komandas biedriem vienmēr gribās nospēlēt skarbāk: "Iespējams pret bijušajiem savējiem gribās nospēlēt tā stingrāk. Katrā ziņā mums, komandā, šobrīd lieka motivācija nav jāmeklē."

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas "Dinamo" pašlaik ar 13 punktiem sešās spēlēs ieņem trešo vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!