Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas speciālists Harijs Vītoliņš pēc debijas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" galvenā trenera amatā oficiālā spēlē uzsvēra, ka viņam ir jāuzņemas atbildība par smago zaudējumu sezonas atklāšanas mačā.

Atgādinām, ka Maskavas "Dinamo", kuras rindās spēlē latviešu uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums, KHL sezonas pirmajā spēlē ar rezultātu 1:6 zaudēja pašreizējiem čempioniem Magņitogorskas "Metallurg".

""Lēti" noraidījumi pārvērtās trīs ātri ielaistos vārtos. Beigās komandas spēlētājiem zuda ticība un vairs neizdevās atgriezties spēlē. Iespējams, ka nepieņēmu labākos lēmumus, tāpēc atbildība ir jāuzņemas arī man. Šī bija mūsu pirmā spēle sezonā, mums vēl ir laiks sagatavoties nākamajām cīņām," pēc mača sacīja Vītoliņš.

"Maskavas "Dinamo" laukumā jācīnās smagāk," uzsvēra Vītoliņš, kurš atturējās no tiesnešu kritizēšanas. "Acīmredzami, ka ir jauni noteikumi, un tie ir jāiemācās."

Vītoliņš arī teica, ka viņa vadītā komanda nav tikusi galā ar pretinieku līderu nosegšanu. Tieši viņi bija galvenie "Dinamo" "kaprači šajā mačā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!