Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pirmdien pret Helsinku "Jokerit" aizvadīja savu labāko spēli šīs sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, tomēr savu vārtu gūšanu iespēju realizācija bija ļoti neveiksmīga, atzina galvenais treneris Artis Ābols.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" ar rezultātu 2:3 izbraukumā piekāpās Helsinku "Jokerit" komandai, izšķirošos vārtus ielaižot pēdējā minūtē.

"Domāju, ka šajā mačā bijām pelnījuši vairāk. Mēs aizvadījām savu labāko spēli sezonā. Izdevās viss, izņemot vārtu gūšanu," Ābola pēcspēles preses konferencē citēts Somijas medijos. "Jokerit" komandā ir augstas klases spēlētāji, un viņi zināja, kas jādara izšķirošajos momentos."

Ābols arī piebilda, ka ir ļoti vīlies par neizmantotajām iespējām. Rīgas "Dinamo" šajā mačā metienus uz pretinieku vārtiem izdarīja divas reizes vairāk – 38:19. Šāda iespēju izniekošana trenera prāt nav piedodama.

"Jokerit" komandas galvenais treneris Erka Vesterlunds stāstīja, ka viņa komanda šajā mačā vāji uzbruka un vāji aizsargājās. "Mēs "Dinamo" komandai devām visas iespējas uzvarēt. Mums jāspēlē ar lielāku vēlmi uzvarēt un lielāku degsmi. Ar šādu sniegumu panākumi nenāks," sacīja Vesterlunds.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!