Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" pirmdien regulārā čempionāta spēlē parādīja cienīgu sniegumu pret spēcīgo Sanktpēterburgas SKA, taču piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1:2 (0:0, 0:1, 1:1).

Lai arī mača sākumā SKA komanda bija aktīvāka, cīņas gaita turpinājumā izlīdzinājās, ko pierāda arī pirmās trešdaļas metienu attiecība – 8:8. Otrajā periodā rīdzinieki metienus izdarīja biežāk, bet vārtus pirmie guva SKA komanda, kad Artjoms Panarins ar atkārtotu metienu pārspēja Edgaru Masaļski. Otrās trešdaļas izskaņā "Dinamo" komandai bija iespējas gūt vārtus, bet tās palika neizmantotas.

Trešā perioda sākumā Kristaps Sotnieks neatļauti kavēja Viktoru Tihonovu un tika nozīmēts soda metiens, taču Masaļskim izdevās atvairīt krievu uzbrucēja izdarīto "bullīti". Mača 52.minūtē Andris Džeriņš vārtu priekšā bija bez nūjas, taču viņš ar roku laboja ripas lidojuma virzienu, un šis vārtu guvums tika ieskaitīts. Tad uz rīdzinieku vārtiem tika nozīmēts vēl viens "bullītis", tomēr Jevgeņijs Dadonovs neprata pārspēt Masaļski.

SKA komanda 57.minūtē guva uzvaras vārtus – "Dinamo" aizsardzības spēlētāji "nogulēja", kā Dinārs Hafizuļins pieslēdzās uzbrukumam, saņēma piespēli un izdarīja metienu. Ripa trāpīja pa vārtu stabu un pa Masaļska muguru, ielidojot vārtos. Rīdziniekiem atspēlēties vairs neizdevās.

Uz izbraukuma sērijas turpinājumā "Dinamo" trešdien sacentīsies ar Somijas vienību Helsinku "Jokerit".

Portāls "Delfi" piedāvāja šī mača teksta tiešraidi, kur var apskatīt detalizētāku spēles aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!