Foto: LETA

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" hokejisti neskatās uz savu punktu skaitu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta kopvērtējuma tabulā, jo šobrīd svarīgākais ir uzvarēt spēles, sacīja vienības uzbrucējs Kaspars Saulietis.

Kā ziņots, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo", turpinot astoņu mājas spēļu sēriju, piektdien ar rezultātu 3:1 uzvarēja Habarovskas "Amur" komandu, kas pašlaik atrodas līgas pēdējā pozīcijā. Jau sestdien rīdziniekus gaida duelis pret neveiksmīgi spēlējošo Novokuzņeckas "Metallurg" vienību.

Saulietis duelī pret "Amur" atgriezās pēc vairāku maču izlaišanas, jo bija iedzīvojies kājas muskuļa savainojumā.

"Atgriešanās maču jutos labi, lai gan sākums bija tāds grūtāks - biju izsists no spēļu ritma. Treniņi tomēr ir pavisam kas cits. Cīņā pret "Amur" centos spēlēt piesardzīgi un nekļūdīties, cenšoties nospēlēt pēc plāna," sarunā pauda Saulietis. "Zinājām, ka "Amur" pēdējos mačus aizvadījuši pasīvi viduszonā. Savukārt savu spēli nemainījām - visos šajos mačos cīnījāmies aktīvi, kas arī šoreiz nesa augļus. Nedrīkst nevienu no līgas komandām nenovērtēt, arī "Amur"."

"Arī pret tādām komandām kā Novokuzņeckas "Metallurg", kas knapi cīnās par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs, ir grūti un šķiet, ka spēlējam pret Sanktpēterburgas SKA. Katrs mačs ir svarīgs un nedrīkst nenovērtēt pretinieku," uzsvēra uzbrucējs, kurš piebilda, ka šobrīd rīdzinieki turnīra tabulā neskatās. "Šobrīd punktus neskaitām, galvenais ir uzvarēt. Punktus varēs rēķināt pēc regulārās sezonas beigām - tagad ir uzdevums uzvarēt katrā spēlē."

Mājas spēļu sērijas noslēgumā pirmdien tiks aizvadīta cīņa ar pēdējā laikā ļoti sekmīgi spēlējošo Novosibirskas "Sibirj" vienību.

Pašlaik Rīgas "Dinamo" ar 40 punktiem 33 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 11.vietu, tomēr devītā vieta ir vien punkta attālumā, bet astotā - sešu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!