Foto: LETA

Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols nav apmierināts ar vienības demonstrēto sniegumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta cīņās, taču par visu svarīgāki tomēr ir trīs izcīnītie punkti.

Jau vēstīts, ka Rīgas "Dinamo" sestdien, turpinot savu astoņu mājas spēļu sēriju, ar 1:0 pieveica neveiksmīgi spēlējošo Novokuzņeckas "Metallurg". Vienīgos vārtus šajā mačā guva rīdzinieku uzbrucējs Miks Indrašis.

"Ar spēles kvalitāti neesmu apmierināts, bet ar rezultātu gan," pēcspēles preses konferencē sacīja Ābols. "Panākums šodien bija pats galvenais, un to mēs arī izcīnījām."

Ābols izcēla, ka ir grūti spēlēt divas dienas pēc kārtas, taču hokejisti esot atraduši veidu, kā uzvarēt. "Trīs punkti ir tieši tas, kas mums vajadzīgs."

Jau vēstīts, ka iepriekšējo dueli Rīgas "Dinamo" aizvadīja vien piektdienas vakarā, kad ar 3:1 pārspēja līgas pastarīti Habarovskas "Amur".

"Rīgas komanda šobrīd demonstrē ļoti labu sniegumu, izcīnot piecas uzvaras no pēdējām sešām spēlēm. Par savas komandas aizsardzību man pretenziju nav, taču bez gūtiem vārtiem maču neuzvarēsi," uzsvēra "Metallurg" galvenais treneris Germans Titovs.

Pašlaik Rīgas "Dinamo" ar 43 punktiem 34 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem desmito vietu, turklāt tikpat punktu ir arī devītajā vietā esošajai "Soči" vienībai, kas gan aizvadījusi par četrām spēlēm mazāk. Tikmēr astotā vieta, ko ieņem Jaroslavļas "Lokmomotiv", atrodas vairs tikai piecu punktu attālumā.

Ilgo mājas spēļu sēriju Rīgas "Dinamo" noslēgs pirmdien, kad tiks aizvadīta cīņa ar pēdējā laikā ļoti sekmīgi spēlējošo Novosibirskas "Sibirj" vienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!