Foto: LETA

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē izcēlās ar diviem vārtiem, arī turpmāk cer demonstrēt tikpat rezultatīvu sniegumu, intervijā portālam "sovsport.ru" sacīja hokejists.

Atgādinām, ka Daugaviņa divi "goli" un Mārtiņa Karsuma rezultatīvā piespēle palīdzēja Maskavas "Dinamo" komanda uzvarēt Pētera Skudras vadīto Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandu.

"Pirmajā periodā spēlējām slikti. Otrajā pagriezām spēli uz otru laukuma pusi, ieguvām vairākumus un guvām vārtus. Tieši tas bija vajadzīgs, lai lauztu mača gaitu. Trešajā periodā ar vārtu guvumiem paveicās," sacīja Daugaviņš.

Daugaviņš piedalījās Ūsu mēneša jeb "Movembra" akcijā, kura mērķis ir pievērst īpašu uzmanību Latvijas vīriešu veselības problēmām. Hokejists bija priecīgs, ka arī pēc ūsu noskūšanas viņš gūst vārtus.

"Ceru, ka tagad mana rezultativitāte pieaugs. Esmu sācis gūt vārtus arī pēc ūsu noskūšanas," jokojot sacīja Daugaviņš, kurš kļuvis par komandas rezultatīvāko spēlētāju. "Tam īpaši nesekoju, bet katram spēlētājam ir jāsaprot, ko viņš dara uz laukuma un kas jādara, lai uzlabotu savu statistiku. Es turpināšu mēģināt raidīt ripas vārtos."

Kādā no spēles epizodēm, kad savainojumu guva Daugaviņa komandas biedrs, latviešu uzbrucējs sabļāva uz tiesnesi. "Tiesneši jau visu neredz laukumā. Tur vajadzēja noraidīt "Torpedo" spēlētāju, jo viņš gāja ar celi celī. Tiesnesis bija tur blakus un nereaģēja. Nedaudz sadusmojos un sabļāvu. Taču pēc tam vajag koncentrēties un spēlēt."

Daugaviņam šajā sezonā tagad ir 11 gūti vārti un 11 rezultatīvas piespēles.

Daugaviņa "goli":

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!