Foto: F64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Lauris Dārziņš pēc mača ar Helsinku "Jokerit" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atzina, ka rīdzinieki sērijā ar somu klubu bija pelnījuši izcīnīt kādu uzvaru.

Kā ziņojām, šai mačā, kas biju abu komandu piektā savstarpējā spēle šosezon, Rīgas "Dinamo" uzvarēja ar 3:2, izcīnot pirmo uzvaru pār "Jokerit".

"Noteikti bijām pelnījuši uzvaru mini sērijā pret "Jokerit"," pēc spēles atzina Dārziņš. "Visas spēles aizvadījām labi, varbūt tā viena bija ne pārāk. Kāda no tām piecām spēlēm bija jāuzvar. Labi, ka to izdarījām šodien. Spēle mazākumā bija lieliska. Domāju, mazākums bija tas, kas pacēla mūs spārnos, gājām uz priekšu un guvām vārtus."

Abus vārtus "Dinamo" zaudēja otrā un trešā perioda pirmajā minūtē.

"Domāju, kaut kur arī "nogulējām"," vārtu zaudējumus analizē pieredzējušais uzbrucējs. "UVārtu zaudējumi mūs "neiedzina zemē", bet tieši mobilizēja turpmākajam periodam."

Dārziņš laukumā atgriezās pēc traumas sadziedēšanas, ko guva Helsinkos 22. decembrī, kad kādā no epizodēm ripa pēc spēcīga metiena trāpīja viņam pa galvu.

"Jūtos labi. Ja arī justos slikti, tad komandas uzvara vienmēr palīdz un viss ir uz pozitīvākas nots," nosaka Lauris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!