Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" kanādiešu aizsargs Čārlzs Genovejs pēc zaudējuma čempionāta līdervienībai Maskavas CSKA atzina, ka komanda nav spējusi tikt galā ar pretinieku presingu.

Atgādinām, ka Rīgas "Dinamo" otrdien ar rezultātu 0:3 zaudēja CSKA hokejistiem.

"Nespējām tikt galā ar viņu spiedienu un presingu. Viņi ļoti labi kontrolēja ripu un izmantoja savas vārtu gūšanas iespējas," Rīgas kluba mājaslapā citēts Genovejs. ""Šī noteikti nebija tik laba spēle kā pret viņiem mājās. Šodien nespējām atrast iespējas, lai izveidotu pietiekami daudz momentus un tos realizētu."

"Mums jāspēlē kā iepriekšējās spēles. Ripa vairāk jākontrolē un jāspēlē mūsu spēle, neļaujot pretiniekam ieskrieties. Zinām, kādas kļūdas pieļāvām, rīt ir diena, lai atkoptos un parīt jau ir ļoti svarīga spēle," viņš turpināja.

Genovejs norādīja, ka komandā ir ļoti laba atmosfēra. Pēdējā treniņā Genovejam kāds bija nomainījis slidu šņores no baltām uz rozā.

"Tas bija ļoti labs joks no kāda komandas biedra. Izmeklēšana joprojām turpinās," smaidot sacīja kanādietis. "Ir labi, ka mums ir šāda atmosfēra, tas novirza domas un atbrīvo prātu."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!