Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols paziņojis komandas sastāvu trešdien gaidāmajai izbraukuma spēlei pret Sanktpēterburgas SKA.

Arī trešdien Rīgas "Dinamo" būs jāspēlē bez aizsarga Milana Jurčinas, kuram ir ķermeņa augšējās daļas muskuļa savainojums. Viņš, visticamāk, sastāvā atgriezīsies uz 18.februāra spēli pret Bratislavas "Slovan".

Šajā "Dinamo" komandas izbraukumā treneri līdzi ņēmuši 23 hokejistus – vārtsargus Jakubu Sedlāčeku un Džefu Delorjē, septiņus aizsargus - Krišjāni Rēdlihu, Kristapu Sotnieku, Oskaru Cibuļski, Čārlzu Genoveju, Mārtiņu Poreju, Aleksandru Jerofejevu un Ralfu Grīnbergu, kā arī 14 uzbrucējus - Lauri Dārziņu, Miku Indraši, Miķeli Rēdlihu, Linusu Videlu, Kailu Vilsonu, Robertu Bukartu, Andri Džeriņu, Gintu Meiju, Mārtiņu Cipuli, Gunāru Skvorcovu, Kasparu Saulieti, Māri Bičevski, Broku Troteru un Rodrigo Ābolu.

Rīgas "Dinamo" ar 55 cīņās iegūtu 71 punktu atrodas Rietumu konferences desmitajā vietā, no izslēgšanas spēlēm atpaliekot jau par pieciem punktiem.

Rīgas "Dinamo" komandai regulārais čempionāts noslēdzas ar piecām izbraukuma spēlēm. Pēc mača ar SKA un "Slovan" rīdziniekiem būs jāspēkojas ar Zagrebas "Medveščak", Minskas "Dinamo" un Mitišču "Atlant".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!