Foto: F64

Nupat kļuvis par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) galvenās trofejas - Gagarina kausa - ieguvēju, Sanktpēterburgas SKA uzbrucējs Patriks Toresens pametis komandu un savu hokeja karjeru turpinās Zviedrijā, vēsta vietējie mediji.

Jau iepriekš norvēģu hokejists izteicās, ka turpmāk vēlētos spēlēt Eiropā, un nupat kļuvis zināms, ka 31 gadu vecais sportists parakstījis līgumu ar Zviedrijas augstākās līgas klubu "Djurgården", ziņo "Expressen".

Aizvadītajā KHL sezonā regulārajā čempionātā Toresens piedalījās 48 spēlēs, kurās guva 17 vārtus un izdarīja 20 rezultatīvas piespēles. "Play-off" viņš piedalījās 22 spēlēs, sakrājot 17 (9+8) rezultativitātes punktus un kopā ar SKA vienību kļūstot par Gagarina kausa ieguvēju.

KHL Toresens pievienojās 2009./2010.gada sezonā, pārstāvot Ufas "Salavat Julajev". Sanktpēterburgas klubam viņš pievienojās 2011./2012. gada sezonā. Pirms pārejas uz KHL Toresens trīs sezonas aizvadīja Nacionālajā Hokeja līgā, pārstāvot Edmontonas "Oilers" un Filadelfijas "Flyers" komandas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!