Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempioni Sankpēterburgas SKY pagaidām vēl nedomā par galvenā trenera Andreja Nazarova atlaišanu, neskatoties uz komandas vājo sezonas sākumu.

"Jautājumā par Nazarovu nekādu "x" stundu pagaidām neesam noteikuši," aģentūrai "R-Sport" izteicies kluba viceprezidents Romāns Rotebergs. "Ir jāpārbauda, kāds kontakts trenerim ir ar spēlētājiem. Varbūt no malas izskatās, ka kontakta nav, bet patiesībā ir. No otras puses - kāds tas ir? Ir kārtīgi jāizpēta situācija. Uzklausīsim analītiķus, pavērosim situāciju un tad jau domāsim, kā rīkosimies tālāk. Ir tikai sezonas sākums, bet sezona ir gara. Izdarīsim visu iespējamo, lai komanda izlīdzinātos, lai tajā būtu sistēma un kopība."

Pēc aizvadītām 12 regulārā čempionāta spēlēm pagājušās sezonas čempioni Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas septītajā vietā. Viņu kontā ir piecas uzvaras pamatlaikā un viena - pagarinājumā.

Kā zināms, SKA galvenā trenera amatu Nazarovs ieņēma šā gada vasarā, stājoties Vjačeslava Bikova vietā. Iepriekšējās darbavietās Nazarovs bija izcēlies ar nesavaldību un par savu uzvedību nopelnījis vairākas diskvalifikācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!