Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Tims Sestito pēc zaudējuma Zagrebas "Medveščak" sacīja, ka nerealizēt nevienu vairākumu ir nepieņemami.

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" trešdien piedzīvoja jau septīto zaudējumu deviņās šomēnes aizvadītajās spēlēs, ar 1:2 (1:0, 0:2, 0:0) savā laukumā piekāpjoties Horvātijas vienībai Zagrebas "Medveščak".

"Spēle tika zaudēta nevienādos sastāvos. Mēs, spēlējot mazākumā, zaudējām divus vārtus. Pašiem bija ļoti daudz iespēju vairākumā, taču neko nespējām izmantot. Tas bija spēles noteicošais punkts. Mums ir jāspēlē labāk vairākumā. Ir jāizdara vairāk metienu pa vārtiem. Spēlējot pieci pret pieci pat izveidojām vairāk iespēju nekā vairākumā," kluba mājaslapā citēts Sestito.

"Viņi, spēlējot mazākumā, ir agresīvi, bet, manuprāt, mēs pārāk daudz saspēlējāmies brīvajā zonā. Reizēm nevar būt tik graciozs un skaisti izspēlēt gribošs, ir vienkārši jāmet pa vārtiem un jācīnās par atlēkušajām ripām, ko mēs šodien neizdarījām," turpināja uzbrucējs.

Kā stāstīja Sestito, tad Zagrebas komandai patīk spēlēt fiziski, agresīvi, un viņiem sastāvā ir vairāki kanādieši, kuri šādu spēli pieprot: "Žēl, ka nepratām izmantot vairākuma iespējas, lai gūtu vārtus. Viņi šodien uzvaru bija pelnījuši, bet mēs nē. Es tomēr negribētu piekrist lielajam, piecu minūšu soda, bet tiesneši lēmumu nemaina. No 1:0 pēkšņi nonāk iedzinējos 1:2 - tas ir ļoti smagi. Nezinu, cik mums šodien bija vairākuma iespējas, laikam kādas desmit. Un neizmantot nevienu - tas ir nepieņemami."

"Mums ir jābūt rupjākiem, agresīvākiem. Ir jāgūst vārti ar cīņu no vārtu priekšas. Vārti "ar gaļu" nevis skaisti izspēlētie," noslēgumā sacīja uzbrucējs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!