Foto: F64

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenajam trenerim Pēterim Skudram pēc zaudējuma Vladivostokas "Admiral" komandai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ir radušās pretenzijas pret saviem spēlētājiem, kuriem tiek pārmesta pašpārliecinātība un pašatdeves trūkums.

Kā ziņojām, "Torpedo" šai mačā ar 2:3 "bullīšos" piekāpās Vladivostokas vienībai.

"Diemžēl kāds jau uzskata, ka vieta pamatsastāvā viņam "dzelžaini" nodrošināta," pēc mača izteicās Skudra. "Nav viegli uzvarēt, ja pieci seši hokejisti vienkārši nespēlē. Izdarīsim secinājumus, veiksim [spēlētāju] rotāciju. Dažiem ir jāpārskata sava attieksme pret darbu un pašatdeve."

Pagaidām "Torpedo" trenerim nav pretenziju pret kluba leģionāriem Kārteru Eštonu, Karlu Klinbergu un Fēlksu Šicu. "Mums ir noteikts budžets un attiecībā "cena pret kvalitāti" viņi sevi pilnībā attaisno," saka Skudra. "Mēs gaidām ko vairāk, taču viņi ir vēl jauni puiši, mācās. Ko nevar teikt par dažiem krievu spēlētājiem, kuri mūs neapmierina ne pēc kvalitātes, ne cenas."

Kā zināms, šosezon "Torpedo" pievienojās Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, tur spēlē vēl viens bijušais Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Linuss Videls.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" KHL Rietumu konferences kopvērtējumā šobrīd ieņem ceturto vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!