Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" pāreju perioda pēdējā dienā nav izmantojusi iespēju piesaistīt jaunus spēlētājus.

Kā zināms, pirms neilga laika Rīgas komandā tika veiktas vairākas izmaiņas sastāvā. Vēl tikai pirmdien rīdzinieki oficiāli pārtrauca līgumattiecības ar čehu aizsargu Tomāšu Kundrāteku, kurš neilgu brīdi vēlāk kļuva jau par Latvijas komandas tiešo konkurentu - Slovākijas kluba Bratislavas "Slovan" hokejistu. Tāpat jau pirms tam no sastāva tika atbrīvots arī somu uzbrucējs Ville Leino.

KHL pāreju periods noslēdzās piektdien, bet pagājušajā nedēļā AS "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētājs Juris Savickis intervijā laikrakstam "Diena" pauda, ka "Dinamo" komanda nav padevusies un izkārusi balto karogu.

"Spēlētāju tirgū meklēsim pāris uzbrucēju, jo aizsardzībā viss ir puslīdz kārtībā. Cerams, ka ar vismaz vienu ārzemju uzbrucēju mums izdosies pastiprināt sastāvu," teica Savickis.

Kā zināms, "Dinamo" trešdien papildināja sastāvu ar 26 gadus veco krievu uzbrucēju Filipu Toluzakovu, kurš apmaiņā pret drafta izvēli iegūts no Maskavas "Spartak" komandas.

Noslēdzoties pāreju periodam, komandas šosezon vairs nevarēs veikt spēlētāju apmaiņas vai slēgt līgumus ar jauniem spēlētājiem.

Rīgas "Dinamo" šogad atlicis aizvadīt tikai vienu spēli - 28.decembrī savā laukumā tiks uzņemts latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētais Ņižņijnovgorodas "Torpedo" klubs, kuru trenē latviešu treneri Pēteris Skudra un Ģirts Ankipāns.

Savukārt janvārī Rīgas "Dinamo" no 12 spēlēm deviņas aizvadīs savā laukumā.

Rīgas "Dinamo" ar 41 spēlē izcīnītiem 53 punktiem Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas 12. vietā, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot par deviņiem punktiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!