Foto: F64

Rīgas "Dinamo" aizsargs Oskars Cibuļskis un Toljati "Lada" komandas latviešu vārtsargs Edgars Masaļskis ievietoti Kontinentālās hokeja līgas (KHL) savainoto spēlētāju sarakstā, vēsta līga.

"Dinamo" jau trešdien ziņoja, ka Cibuļskis ir guvis savainojumu un tuvākajās spēlēs komandai nepalīdzēs, gan neatklājot, kādu traumu viņš tieši guvis.

Šajā KHL sezonā Cibuļskis piedalījies desmit spēlēs, kurās atdevis vienu rezultatīvu piespēli, nopelnījis sešas soda minūtes un lietderības koeficientu +3, par kuru labāks koeficients komandā ir vienīgi rezultatīvi spēlējošajam aizsargam Guntim Galviņam. Cibuļskis vidēji laukumā pavadījis 21 minūti un 14 sekundes, kas ir trešais ilgākais laiks komandā.

Tāpat ceturtdien tika ziņots, ka kājas savainojumu guvis arī rīdzinieku aizsargs Krišjānis Rēdlihs, tāpēc viņa un Cibuļska vietā uz komandu ir izsaukti aizsargi Ēriks Ševčenko un Uvis Balinskis.

Tāpat jau ilgāku laiku KHL savainoto spēlētāju sarakstā atrodas pieredzējušais "Dinamo" aizsargs Georgijs Pujacs.

Savukārt Masaļskis trešdien nebija pieteikts "Lada" sastāvā kārtējai KHL spēlei, kurā Kristapa Sotnieka pārstāvētā un Arta Ābola trenētā Toljati vienība savā laukumā ar 2:3 zaudēja Minskas "Dinamo".

Šosezon Masaļskis ir piedalījies tikai divās KHL spēlēs, pie uzvarām netiekot. Viņš ir atvairījis 86,8% metienu, vidēji mačā ielaižot 3,86 ripas.

Rīgas "Dinamo" piektdien noslēgs trīs spēļu izbraukuma sēriju, tiekoties ar divkārtējo līgas čempionvienību Kazaņas "Ak Bars".

Šī izbraukuma sērija tika sākta svētdien, kad Rīgas "Dinamo" ar 0:4 kapitulēja tieši "Lada" komandai, bet trešdien ar 1:3 tika atzīts Ņižņekamskas "Ņeftehimik" pārākums.

Rīdzinieki sezonu sākuši neveiksmīgi, jo 13 mačos ir izcīnītas tikai divas uzvaras, ar sešiem punktiem ieņemot pēdējo, 14. vietu, Rietumu konferencē, kā arī atkal atkrītot uz pēdējo vietu visā līgā, kurā spēlē 29 komandas.

Tikmēr "Lada" ar 17 punktiem 14 spēlēs ieņem 11. vietu Austrumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!