Foto: F64

Rīgas "Dinamo" aizsargs Uvis Balinskis pēc zaudējuma HK "Soči" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē atzina, ka vienībai neesot izdevies noturēt rezultātu un izrādīt pretestību.

Kā ziņojām, Rīgas "Dinamo" Sočos zaudēja ar 1:5 un pagarināja zaudējumu sēriju līdz septiņām spēlēm. Vienīgo vārtu autors bija Uvis Balinskis, kurš arī tika atzīts par labāko spēlētāju Rīgas komandā šai mačā.

"Maču iesākām ļoti labi. Bijām aktīvi un ātri guvām vārtus. Tad mājinieki rezultātu izlīdzināja un mums spēle pajuka," kluba mājas lapā citēts Balinskis. "Brīdi vēlāk jau bijām iedzinējos un vajadzēja atspēlēties. Maču vajadzēja izvilkt, bet šodien tas mums neizdevās."

Uvim šis bija pirmais vārtu guvums sezonā, taču viņš šai spēles epizodē bija domājis atdot piespēli nevis mēģināt pats pārspēt pretinieku vārtsargu.

"Lūkass Lesio braukāja pa pretinieka zonu, atdeva man piespēli. Man, ja godīgi, plāns bija atdot piespēli Jeļisejevam, bet kaut kā sanāca iemest vārtos," stāsta Balinskis, kurš mača gaitā piedzīvoja pāris nepatīkamas sadursmes - vienreiz ar komandas biedru, otrreiz pēc pretinieka spēka paņēmiena. "Jā, ir sāpīgi. Kājas nedaudz sāp, arī ribas jūtamas. Bet tāds ir hokejs. Ir jāturpina spēlēt."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!