Foto: LETA

Rīgas "Dinamo" uzbrucēji Gunārs Skvorcovs, Nikolajs Jeļisejevs un Oskars Batņa nosūtīti uz fārmklubu HK "Liepāja", vēsta kluba mājas lapa.

Gunārs Skvorcovs šajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā laukumā devies visās 14 spēlēs, guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli, nopelnījis 30 soda minūtes, lietderības koeficientu "-3", vidēji laukumā pavadot 12 minūtes un 42 sekundes.

Nikolajs Jeļisejevs laukumā devies 12 spēlēs, atdevis vienu rezultatīvu piespēli, nopelnījis 6 soda minūtes, lietderības koeficientu "-3", vidēji laukumā pavadot nez vienas sekundes deviņas minūtes.

Oskars Batņa piedalījies 10 spēlēs, ar rezultativitāti nav izcēlies, nopelnījis 8 soda minūtes, lietderības koeficientu "-2", vidēji laukumā pavadot 6 minūtes un 46.

KHL regulārajā čempionātā 15 spēlēs Rīgas "Dinamo" piedzīvojuši 11 zaudējumus pēc kārtas un atrodas pēdējā vietā līgā.

Kā ziņojām, uzsākot komandas reorganizāciju Rīgas "Dinamo" pārtrauca sadarbību ar treneriem Rodrigo Laviņu un Aleksandru Ņiživiju, lauza līgumu ar amerikāņu uzbrucēju Tīdžeju Galjardi un piesaistīja somu aizsargu Ansi Salmelu un krievu uzbrucēju Nikolaju Žerdevu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!