Foto: F64

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" aizsargu trenera Sanda Ozoliņa debijas spēlē komanda izbraukumā Maskavā piedzīvoja smagu zaudējumu Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai "Spartak" vienībai, latviešu uzbrucējam atzīmējoties ar rezultatīvu piespēli.

Ņižņijnovgorodas "Torpedo" šajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē piekāpās maskaviešiem ar 1:6 (0:2, 1:1, 0:3).

Kaspars Daugaviņš laukumā pavadīja 13 minūtes un 46 sekundes, izdarīja divus metienus pa vārtiem un asistēja Maksimam Truņovam sesto vārtu guvumā, "Spartak" realizējot skaitlisko vairākumu.

Vēl uzvarētājiem vārtus guva Anatolijs Ņikoncevs, Aleksandros Osipovs, Jevgēņijs Kuļiks, Artjoms Fjodorovs un Robins Hanzls. Vienīgos vārtus "Torpedo" labā guva Endrjū Keilofs.

Otrs Latviešu uzbrucējs Maskavas "Spartak" komandā Mārtiņš Karsums šai spēlei netika pieteikts.

Kā ziņojām, pagājušonedēļ bijušais Rīgas "Dinamo" kapteinis un treneris Sandis Ozoliņš pievienojās Ņižņijnovgorodas "Torpedo" komandai.

Latviešu vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit" komanda pirmdien savā laukumā ar 1:2 (0:2, 0:0, 1:0) piekāpās Ņižņekamskas "Ņeftehimik" vienībai.

Kalniņš atvairīja 21 no 23 metieniem pa saviem vārtiem. Spēles izskaņā viņš tika nomainīts pret sesto laukuma spēlētāju, taču "Jokerit" neizdevās izlīdzināt rezultātu.

Pirmdien uzvaru izbraukumā svinēja arī Latvijas aizsarga Atrūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" komanda, kas ar 2:1 (0:0, 1:1, 0:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Mika Indraša Maskavas "Dinamo". "Severstaļ" komandai šī bija jau septītā uzvara pēc kārtas.

Kuldam ierasti ilgs spēles laikā — 16 minūtes un 26 sekundes, divi metieni pa vārtiem, viens bloķēts metiens un pieci spēka paņēmieni, kas bija labākais rādītājs komandā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!