Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē otrdien ar rezultātu 3:2 pārspēja Bratislavas "Slovan" un pārtrauca piecu zaudējumu sēriju.

Rīgas "Dinamo" labā divus vārtus guva Lauris Dārziņš, bet reizi precīzi meta Mārtiņš Dzierkals. "Slovan" rindās ar "goliem" izcēlās Ādams Liška un Kails Čipčura.

Rīgas "Dinamo" vārtsargs Timurs Biļalovs atvairīja 25 no 27 pretinieku metieniem, bet rīdzinieki Bratislavas komandas vārtus apdraudēja 25 reizes.

"Dinamo" pirmā perioda izskaņā pēc Dārziņa rezultatīvā metiena izvirzījās vadībā, tomēr otrajā periodā Liška pēc teicamas Davida Buca piespēles rezultātu izlīdzināja. 35. minūtē Dzierkals pielaboja Metjū Majones uzmetienu pa vārtiem, atgūstot savai komandai vadību, bet minūti pirms trešdaļas beigām Čupčura panāca rezultātu 2:2. 44. minūtē Dārziņš pēc lieliskas saspēles guva savas komandas uzvaras vārtus un pārtrauca neveiksmju sēriju.

Rīgas komanda ar 50 punktiem 51 spēlē Rietumu konferences kopvērtējumā ir devītajā vietā, no izslēgšanas spēļu zonas atpaliekot trīs punktus.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētu notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!