Foto: F64

Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" treneris Ģirts Ankipāns nosaucis komandas sastāvu divām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukuma spēlēm, un ar komandu uz šiem mačiem dosies arī komandas rezultatīvākais spēlētājs Linuss Videls, informē kluba preses dienests.

Rīdzinieki piektdien, 25. janvārī, devās divu spēļu izbraukumā, kurā tiksies ar Sanktpēterburgas SKA un Maskavas "Dinamo". Kopā ar komandu ir arī Rīgas kluba rezultatīvākais spēlētājs Videls, kurš savainojuma dēļ nepiedalījās iepriekšējās spēlēs, tomēr esot maza iespēja, ka viņš būs gatavs iziet laukumā. Taču ar komandu nebūs Rihards Marenis, Koltons Gilīss un Gunārs Skvorcovs.

Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs vārtsargi Timurs Biļalovs un Kristers Gudļevskis, aizsargi Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Sergejs Gimajevs, Renārs Kārkls, Metjū Majone, Ruslans Pedans, Dmitrijs Šuļeņins, Kristaps Sotnieks, Marks Entonijs Zaneti un Kristaps Zīle, kā arī uzbrucēji Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Mārtiņš Dzierkals, Emīls Ģēģeris, Egils Kalns, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Matiass Mitinens, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs un Linuss Videls.

Rīgas komanda ar 52 punktiem 52 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ir devītajā vietā, no pirmā astoņnieka atpaliekot tikai par punktu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!