Foto: F64
Zināms Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba "Dinamo Rīga" sastāvs tās pēdējam divām regulārās sezonas izbraukuma spēlēm, vēsta kluba mājaslapa.

Rīgas klubs trešdien, 20. februārī spēkosies ar Latvijas hokejista Artura Kuldas pārstāvēto Čerepovecas "Severstaļ", bet 22. februārī noslēgs sezonu Maskavā, tiekoties ar vietējo "CSKA" vienību.

Izbraukumā devušies vārtsargi Timurs Biļalovs, Kristers Gudļevskis un Artūrs Šilovs, aizsargi Nerijus Ališausks, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Ruslans Pedans, Kristaps Sotnieks, Dmitrijs Šuļeņins, Marks Entonijs Zaneti un Kristaps Zīle, kā arī uzbrucēji Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Koltons Gilīss, Emīls Ģēģeris, Roberts Lipsbergs, Rihards Marenis, Brendons Makmilans, Gints Meija, Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs, Miķelis Rēdlihs un Linuss Videls.

Līdzi devušies nav savainotie Uvis Balinskis, Mārtiņš Dzierkals, Frenks Razgals un Gunārs Skvorcovs, kurš jau ilgstoši atkopjas no savainojuma. Tikmēr Roberts Mamčics un Egils Kalns palīdzēs "Optibet" Hokeja līgas (OHL) komandai "Liepāja".

"Vitjazj" komandai, kas līdz šim ieguvusi par punktu vairāk nekā Rīgas komanda, vēl jāspēkojas ar Minskas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist", bet septītajā vietā esošā "Soči" komanda, kas "Dinamo" apsteidz par diviem punktiem, sagaida spēles ar Maskavas "Spartak" un Bratislavas "Slovan".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!