Foto: Kadrs no video
Maskavas "Spartak" latviešu uzbrucējam Kasparam Daugaviņam, kurš Kontinentālās hokeja līgas (KHL) līgas Gagarina kausa spēlē pēc sadursmes lielā ātrumā ietriecās apmalē, slimnīca konstatēts ribu lūzums, vēsta Krievijas mediji.

Daugaviņš traumu guva Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas trešajā spēlē pret Sanktpēterburgas SKA, bet "Spartak" zaudēja ar 2:5. Otrā perioda izskaņā Daugaviņš kreisajā malā izgāja viens pret SKA vārtsargu Igoru Šestjorkinu, kurš latviešu uzbrucēju paklupināja. Tā kā epizode bija tuvu apmalei, Daugaviņš nespēja izvairīties un sagrupēties, sāpīgi ielidojot apmalē.

Daugaviņš uzreiz ar sāpju grimasi sejā lika saprast, ka savainojums ir nopietns, bet laukumu viņš atstāja uz nestuvēm, pēc kā uzreiz viņu nogādāja slimnīcā. Kā vēsta Krievijas mediji, ārsti Daugaviņam konstatējuši ribu lūzumu un asins un gaisa uzkrāšanos pleiras dobumā.

Visticamāk, ka tādējādi Daugaviņš nespēs vairs palīdzēt "Spartak" komandai Gagarina kausa izcīņā, kā arī apdraudēta viņa dalība Latvijas izlases sastāvā pasaules hokeja čempionātā Slovākijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!