Foto: F64

Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" 35 spēlētāju sastāvā pirmdien 15. jūlijā Liepājā uzsāka gatavošanos 12. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, vēsta komandas preses dienests.

Rīgas "Dinamo" šobrīd spēkā līgumi ar vārtsargiem Kristeru Gudļevski un Maksimu Tretjaku, aizsargiem Kristapu Sotnieku, Kristapu Zīli, Uvi Balinski, Neriju Ališausku, Kristoferu Berglundu, Sergeju Gimajevu, Eduardu Hugo Jansonu, Benu Māršalu un Robertu Mamčicu, kā arī arī uzbrucējiem Lauri Dārziņu, Miķeli Rēdlihu, Andri Džeriņu, Kārteru Eštonu, Jakobu Berglundu, Koltonu Gilīsu, Davidu Ulstromu, Frenku Razgalu, Oskaru Batņu, Robertu Lipsbergu, Vitāliju Pavlovu, Rihardu Mareni (1993), Emīlu Ģēģeri, Danielu Bērziņu, Gintu Meiju, bet jau treniņnometnes laikā komandai pievienosies vēl uzbrucējs Brendons Makmilans.

Ar pārbaudes laika līgumiem galvenajam trenerim Ģirtam Ankipānam sevi mēģinās pierādīt Niklāvs Rauza, aizsargs Kristaps Bazevičs un uzbrucējs Deivids Sarkanis. Savukārt no jauniešu komandas HK "Rīga" pievienojušies Arvils Bergmanis, Ernests Ošenieks, Miks Tumanovs; uzbrucēji – Patriks Zabusovs un Ričards Grīnbergs.

Liepājā komanda jaunajai sezonai, kas sāksies 2. septembrī, gatavosies līdz 26. jūlijam, Liepājas Olimpiskajā centrā trenējoties gan uz ledus, gan svaru zālē, gan sporta zālē, gan arī stadionā, kā arī aizvadīs 2 pārbaudes spēles pret VHL komandām – Almetjevskas "Neftjaņik" un Karagandas "Sariarka".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!