Foto: LETA
Vairāki nepareizi lēmumi atņēma spēlētājiem enerģiju un tā veidojās noraidījumi, bet lieliski mačā sevi parādīja jaunais uzbrucējs Ričards Grīnbergs – pēc zaudējuma Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē sacīja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

Rīdzinieki trešdien, 18. septembrī, savās mājās "Arēnā Rīga" ar 2:3 piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv", piedzīvojot ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs.

"Spēle bija emocionāla. Daudzie noraidījumi to spēli apstādināja, bet otrajā periodā pārāk daudz nepareizu lēmumu, kur zaudējām enerģiju. Tā radās noraidījumi, kas izšķīra spēles likteni. Diezgan enerģiska spēle, kaut kur vajadzēja realizēta kādu savu momentu, lai izvilktu spēli. Diemžēl, tas nebija mūsu vakars," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns.

Tikai otro spēli rīdzinieku rindās aizvadīja 19 gadus vecais uzbrucējs Grīnbergs, kurš izsaukts no HK "Rīga". "Viņš ļoti enerģiski iegāja mūsu spēlē. Pārsteigums? Tā būtu jāspēlē visiem uzbrucējiem, šodien viņš bija labākais uzbrucējs.

"Pats jutos labi. Protams, ātruma atšķirība ir daudz lielāka, salīdzinot ar MHL. Treneris man dod spēlēt, tāpēc es ļoti cenšos katrā maiņā izbaudīt spēli un izdarīt maksimumu," Rīgas "Dinamo" mājaslapā citēts pats 19 gadus vecais sportists. ""Lokomotiv" komanda mazāk deva mums elpot. Ja salīdzina ar aizvakardienas spēli, tad "Amur" bija pasīvāki. Šeit bija jūtams, ka pretī ir klasi augstāka komanda, kas uzreiz mums nāca virsū."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!