Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas "Dinamo" pirmdien piedzīvoja desmito zaudējumu pēc kārtas, ar rezultātu 2:4 (0:3, 1:0, 1:1) piekāpās vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētajai Helsinku "Jokerit" komandai.

Rīgas "Dinamo" iepriekšējo uzvaru izcīnīja 4. janvārī, kad ar 1:0 izdevās pārspēt Nursultanas "Baris". Kops tā laika rīdzinieki piedzīvojuši zaudējumus.

"Dinamo" hokejisti aizvadīto maču iesāka neveiksmīgi, pirmajā perioda piecu minūšu laikā ielaižot trīs vārtus. Vispirms 11. minūtē vairākumu realizēja Peters Regins, bet tad 13. un 16. minūtē precīzi no vārtu priekšas meta Petri Kontiola. Otrajā periodā rīdzinieki pārņēma spēles iniciatīvu, un Miķelis Rēdlihs vienus vārtus atguva, kad izdarīja metienu no tuvas distances.

Trešajā periodā mājinieki pietuvojas līdz 2:3, kas pēc lieliskas Andra Džeriņa piespēles Vitālijs Pavlovs guva vārtus, bet sešas minūtes vēlāk Stīvs Mozess pielika punktu "Dinamo" izrāvienam.

Rīgas "Dinamo" ar 34 punktiem 54 mačos Rietumu konferencē ieņem pēdējo, 12.vietu, un ir vājākā visā līgā, savukārt "Jokerit" ar 75 punktiem 55 spēlēs ir ceturtā.

Pēc šī mača Rīgas klubam būs astoņu dienu pauze, bet pēc tam būs tikšanās ar Minskas "Dinamo", Kazaņas "Ak Bars", Maskavas "Dinamo" un Jekaterinburgas "Avtomobilist". Sezonas pēdējā mājas spēle tiks aizvadīta 17.februārī.

Portāls "Delfi" piedāvāja mača teksta tiešraidi, kurā var lasīt detalizētāku notikumu aprakstu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!