Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" vadība nepagarinās darba līgumus ar aizvadītās sezonas treneru korpusu, vēsta kluba preses dienests.

Aizvadītajās sezonā Rīgas "Dinamo" galvenais treneris bija Ģirts Ankipāns, bet viņam palīdzēja Artis Ābols, Edgars Masaļskis, Ronalds Ozoliņš un Juris Klodāns.

Otrdien norisinājās AS "Dinamo Rīga" padomes un valdes paplašinātā sēde, kurā tika uzklausīts Ankipāna atskaites ziņojums par aizvadīto sezonu, kā arī tika analizēts komandas sniegums KHL 2019./2020. gada sezonā.

Padome komandas sniegumu aizvadītajā sezonā novērtēja kā neapmierinošu un nolēma nepagarināt līgumu ar aizvadītās sezonas treneriem. Valdei mēneša laikā tagad jāsniedz priekšlikumi par kandidātiem uz Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amatu.

Ankipāns par Rīgas "Dinamo" galvenā trenera amata vietas izpildītāju kļuva 2017. gadā, kad aizvietoja no amata atkāpušos Sandi Ozoliņu. Pēc 2017./2018. gada sezonas Ankipāns oficiāli tika apstiprināts par kluba galveno treneri, un šajā amatā nostrādāja līdz šīs sezonas beigām.

Rīgas "Dinamo" šajā sezonā ar 41 punktu 62 mačos ieņēma pirmspēdējo 11. vietu Rietumu konferencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!