Foto: F64

Latvijas hokejists Miks Indrašis nepaliks Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Maskavas "Dinamo", komandas sociālā tīkla "youtube.com" publicētajā video paziņoja ģenerālmenedžeris Viktors Merkulovs.

Indrašim līgums ar Maskavas "Dinamo" noslēdzas 30. aprīlī, un viņš paudis vēlmi turpināt pārstāvēt šo komandu. Tomēr komandas vadība lēmusi ar latvieti līgumu nepagarināt.

Indrašis vairākas sezonas bija viens no Rīgas "Dinamo" līderiem, bet 2018. gadā noslēdza līgumu ar Maskavas "Dinamo". Savā debijas sezonā regulārajā čempionātā viņš 55 spēlēs guva 16 vārtus un izdarīja 15 rezultatīvas piespēles, bet pēc tam Gagarina kausā mačos izcēlās ar vienu golu un četrām rezultatīvām piespēlēm. Šajā sezonā 29 gadus vecais uzbrucējs 41 spēlē guva sešus vārtus un izdarīja 18 rezultatīvas piespēles.

Maskavas komandā nepaliks arī Kirils Ljamins, Maksims Afinogenovs un Igors Poļigalovs, sacīja Maskavas "Dinamo" ģenerālmenedžeris.

"Liels paldies viņiem par sezonu. Viņi mums ļoti palīdzēja," sacīja Merkulovs.

Maskavas "Dinamo" aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā izcīnīja ceturto vietu, bet izslēgšanas spēlēs iekļuva otrajā kārtā. Pēc tam sezona tika pārtraukta Covid-19 dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!