Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" kapteinis Lauris Dārziņš, pateicoties četriem gūtiem punktiem otrdienas mačā, atzīts par 8. septembra spēļu dienas labāko hokejistu, ziņo KHL.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" otrdien ar rezultātu 4:3 pieveica Maskavas apgabala "Vitjazj" hokejistus. Viesu labā vienus vārtus guva Kaspars Daugaviņš, bet mājinieku uzvaru ar diviem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm kaldināja Lauris Dārziņš.

KHL paziņojumā uzsvērts, ka "dinamiešu" kapteinis piedalījies visos četros komandas vārtu guvumos, "Vitjazj" vārtos raidīja uzvaru nesošo ripu, atkārtoja savu personīgo rezultativitātes rekordu, kā arī izpelnījās 43% līdzjutēju balsu sociālajā vietnē VK.

Jau ziņots, ka uzbrucējs iepriekš četrus punktus vienā spēlē bija guvis 2018. gada 12. decembrī, kad ar 2+2 palīdzēja "Dinamo" izbraukumā apspēlēt Bratislavas "Slovan" hokejistus.

Arī ceturto spēli šosezon "Dinamo" aizvadīs mājās, piektdien "Arēnā Rīga" uzņemot Ņižņekamskas "Ņeftehimik" hokejistus. Pagaidām vienība trijās spēlēs guvusi vienu uzvaru, bet divreiz piedzīvojusi zaudējumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!