Foto: F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubā Rīgas "Dinamo" konstatēts vēl viens jauns saslimšanas gadījums ar koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19, vēsta portāls "sportacentrs.com". Savukārt KHL paziņojusi, ka pārcēlusi divas Rīgas kluba spēles.

To portālam apstiprināja Slimību profilakses un kontroles centrā (SPKC). Līdz ar to šobrīd komandā 14 spēlētāji esot saslimuši ar Covid-19.

Jau vēstīts, ka vairākiem komandas pārstāvjiem piemērots kontaktpersonu statuss, tāpēc viņi atrodas pašizolācijā. Rīgas "Dinamo" komandā šobrīd gatavi spēlēt esot tikai pieci vai seši spēlētāji.

Ceturtdien Rīgas "Dinamo" vienībai vajadzētu uzsākt izbraukuma spēļu sēriju, kurā būs jātiekas ar Omskas "Avangard", Maskavas "Dinamo", Minskas "Dinamo" un Čeļabinskas "Traktor".

Spēles pret "Avangard" un Maskavas "Dinamo" pārceltas uz 2021. gada janvāri. Abi Krievijas klubi piekrita spēļu pārcelšanai, tāpēc rīdziniekiem netiks piespriests tehniskais zaudējumus.

Kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis atklājis, ka komanda "būs uz kājām" no 25. oktobra, ziņo "Sportacentrs.com". Tādējādi tai nāktos izlaist spēles pret "Avangard" un Maskavas "Dinamo".

Šī ir otrā reize sezonā, kad Rīgas "Dinamo" rindās konstatētas saslimšanas ar Covid-19.

Rīgas "Dinamo" ar septiņiem punktiem 13 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 11 Rietumu konferences komandām, visā līgā apsteidzot tikai Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!