Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas "Dinamo" līdz šim pietrūcis veiksmes, tāpēc jāturpina strādāt, taču šādu situāciju vārtsargs Zeins Makintairs savā karjerā vēl nav piedzīvojis, viņš kluba preses dienestam atzina pēc kārtējā zaudējuma.

Jau ziņots, ka "Dinamo" pirmdien regulārā čempionāta spēlē viesos ar rezultātu 1:4 (0:0, 1:3, 0:1) piekāpās Kaspara Daugaviņa pārstāvētajai Maskavas apgabala "Vitjazj".

"Protams, bija labāki un ne tik labi momenti. Otrajā periodā būtu bijis labi, ja pāris epizodēs būtu nospēlējis sekmīgāk, vairāk palīdzot savai komandai. Jāsaka godīgi, pret mums spēlēja jaudīga un meistarīga komanda," pēc sava pirmā pilnā KHL mača sacīja Makintairs, kurš līdz šim spēlējis tikai Ziemeļamerikā.

"Kādas ir atšķirības starp AHL un KHL? Pirmais, kas nāk prātā – šeit ir elites spēlētāji. Šeit spēlētājs var gan spēcīgi mest ripu no zilās līnijas, gan tas pats spēlētājs var prast apspēlēt vairākus pretiniekus. Salīdzinot ar Ziemeļameriku, šeit, protams, ir vairāk izspēles. Piespēļu kvalitāte, ripas uzņemšana, īpaši spēcīgāko klubu vidū, ir ļoti, ļoti augsta," salīdzināja vārtsargs.

Rīgas "Dinamo" hokejistiem pēdējās spēlēs sniegums ir manāmi uzlabojies, tomēr tas nav palīdzējis no jaunas zaudējumu sērijas sākšanās, piedzīvoti trīs zaudējumi pēc kārtas.

"Žēl, ka mums pagaidām nesekmējas. Kaut kur pietrūkst vienkāršas veiksmes. Karjerā līdz šim neesmu bijis šādā situācijā. Vienkārši ir jāturpina strādāt. Rīt ir jauna diena," teica Makintairs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!