Kontinentālās hokeja līgas (NHL) kluba Rīgas "Dinamo" rezultatīvākais spēlētājs Nikolajs Jeļisejevs laukumā varētu atgriezties gaidāmajās izbraukuma spēlēs, preses konferencē atklāja galvenais treneris Sergejs Zubovs.

Jeļisejevs šajā sezonā 18 spēlēs guvis 10 vārtus un izdarījos trīs rezultatīvas piespēles, būdams komandas labākais vārtu guvējs un rezultatīvākais spēlētājs. Viņš pēc treniņā gūta savainojuma izlaida spēles pret Podoļskas "Vitjazj" un Magņotogorskas "Metallurg".

"Es nevaru konkrēti pateikt, kad Jeļisejevs atgriezīsies laukumā, bet situācija ar viņu ir uzlabojusies un mēs ar viņu rēķināmies gaidāmajās izbraukuma spēlēs," pēc sīvās cīņas pret "Metallurg" teica Zubovs.

Jau vēstīts, ka otrdien rīdzinieki divreiz atspēlēja divu vārtu deficītu pret "Metallurg" vienību, taču pēcspēles metienos piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 4:5.

"Otrais periods lielā mērā kļuva par izšķirošo," par maču teica Zubovs. "Puišiem nācās pielikt lielas pūles. Pats galvenais – mēs nenolaidām rokas un turpinājām spēlēt. Puiši paļāvās viens uz otru un spēlēja uz komandu. Liels paldies vīriem, ka spēja izraut neizšķirtu. Vēlējos uzslavēt visu komandu, kas deva lielu atbalstu šajā cīņā arī vārtsargam. Vēlreiz uzsvēršu – parādījām kārtīgu raksturu."

Rīgas "Dinamo" piektdien uz svētdien aizvadīs izbraukuma spēles pret Čerepovecas "Severstaļ" un Helsinku "Jokerit".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!