Foto: F64
Latvijā vadošais interneta ziņu portāls "Delfi" ir kļuvis par "Nordea" Rīgas maratona oficiālajiem atbalstītājiem, un turpmāk mēs kopīgi informēsim šo sacensību regulāros un potenciālos dalībniekus par jaunumiem, padomiem un ieteikumiem, saisītiem ar šo skrējienu, kā arī pasākuma gaitu vēlāk sacensībās.

19.maijā "Nordea" Rīgas maratons notiks jau 23.reizi. Pēc Starptautiskās Vieglatlētikas federācijas (IAAF) atzinuma, pasākums jau otro reizi notiks ar IAAF "Bronzas" kvalifikācijas zīmi. "Nordea" Rīgas maratons ir vienīgais Ziemeļeiropā un viens no 45 maratoniem pasaulē, kas saņēmis prestižo kvalitātes vērtējumu, nosakot augstas prasības dalībnieku komforta un trases infrastruktūras nodrošināšanā, kā arī garantējot augsta līmeņa sportiskos rezultātus un pasaules līmeņa elites skrējēju dalību.

2012.gada 20.maijā "Nordea" Rīgas maratons pulcēja 18 180 dalībniekus no 59 pasaules valstīm. Sagaidāms, ka arī 2013.gadā "Nordea" Rīgas maratons saglabās līdzšinējo dalībnieku skaita pieauguma tendenci, un, paplašinoties dalībnieku starptautiskajai pārstāvniecībai, arvien vairāk nostiprinās savu nozīmīga starptautiska mēroga galvaspilsētas notikuma statusu.

Dalībai "Nordea" Rīgas maratonā ir iespējams pieteikties līdz 2013.gada 18.maijam, piesakoties oficiālajā mājas lapā "nordearigasmaratons.lv" un "Nordea" bankas klientu apkalpošanas centros visā Latvijā. Kā jau ierasts pasākuma ģenerālsponsors "Nordea" banka visiem saviem klientiem līdz 2013.gada 30.aprīlim piedāvā iespēju pieteikties ar 10% atlaidi no dalības maksas.

Iesākot sadarbību ar "Nordea" Rīgas maratonu, piedāvājam jūsu uzmanībai video stāstu "Skrējējs skrējējam", kā cilvēki nonāk līdz idejai un pārliecībai piedalīties maratonā, pirmo sēriju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!