Foto: Publicitātes foto
Olimpiskajā mēnesī pludmales volejbola entuziasti pulcējās sporta centrā Brazīlija, lai aizvadītu EPVL regulārās sezonas spēles. Arī februāra sabraukuma spēles bija emocijām un pārdzīvojumiem bagātas.

Par februāra EPVL sabraukuma labāko vīriešu komandu tika atzīta Cargo Mobile – Jānis Reinkops un Viesturs Spila. Puiši saņems balvas no t/c Galleria Riga un Isostar. Labākā meiteņu komanda, kas saņems balvas no MaxFactor un Isostar – Kristīnes Plaudes un Sintijas Aperjotes komanda Binette/ABC.

EPVL pirmā sezona norit pilnā sparā. Pirmā apļa spēles jau ir noslēgušās, pēc kurām A grupā pārliecinoši līderi ir komanda Baloži (Jānis Balodis un Gatis Balodis), B grupā – Lanos (Ainārs Tiļļa un Mārtiņš Umbraško), kā arī Komandas Nosaukums (Ģirts Salmiņš un Ringolds Štāls), kuriem vēl rezervē ir divas spēles. Pilno komandu punktu skaitu un izvietojumu, kā arī spēļu rezultātus un foto iespējams apskatīt www.epvl.lv. Līgas play-off spēles plānotas aprīlī – maijā. Play-off spēļu datumi tiks publicēti tuvākajā laikā.

Entuziastu pludmales volejbola līgas organizatori jau ir sākuši darbu pie vasaras turnīru, kas norisināsies dažādās Latvijas vietās, plānošanas. Ir uzsākta veiksmīga sadarbība ar Ķekavas novada sporta aģentūru, ar ko kopā šajā vasarā tiks rīkoti vairāki turnīri Ķekavas novadā. Plānošanas un organizēšanas darbi rit pilnā sparā arī pie jaunās 2014/2015 EPVL sezonas, kas solās būt vēl aizraujošāka. EPVL organizatoriem ideju netrūkst. To apliecina arī iesāktie darbi pie amatieru klasiskā volejbola līgas izveidošanas (Entuziastu Volejbola līga).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!